Peu nerveux, op weg naar JMT.


Paul  heeft me tot de incheck weggebracht. Vandaag start mijn avontuur, ik ben vertrokken! Bloggen lukt misschien nog wel, maar publiceren wordt lastiger de komende weken. Ik moet er ook weer inkomen merk ik, per ongeluk al op publiceren gedrukt. Pfff… ik moest nog beginnen.  Deze week nog met al mijn geliefden gesproken, op één of andere manier is het toch maar de vraag óf ik terugkom en hoe. Ik heb er zelf ook nog niet 100% vertrouwen in, beetje onwerkelijke situatie, half overspannen nog, niet goed getraind, verse peesontsteking in linkerpols (maar die heb ik totaal niet nodig komende maand dus die komt zeker beter terug), en …. ik weet niet…. ik ben gewoon nerveus!! Ik ga boarden nu. Nog niks spannends te melden verder. Op naar California, de John Muir Trail! 

Categorieën:California High Sierra, John Muir Trail, Noord-Amerika, solotravelling

6 comments

 1. Succes, wijsheid en heel veel plezier dappere dodo! Ik zal je ervaringen volgen xx

  Like

 2. Heel veel plezier Caro! Hoop dat de sneeuw wat weg is inmiddels.

  Like

 3. Lieve schat , fijne reis en hopelijk een mooi avontuur tegemoet😀Ik ben in gedachte bij je😘💋❤️

  Like

 4. Jeeeeh, je bent al weg. Wat gaat de tijd toch snel. Laat alles van je afglijden en geniet!

  Like

 5. Spannend weer Caro! Ben héél benieuwd naar je ervaringen dit jaar…en ga je zeker volgen!
  Zet ‘m op…go go go!!
  😘😘👊

  Like

 6. Hé Caro. Relax, and be brave! Geniet ervan. Jij kunt dat👍

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: