De start van 0 naar de Rocky Mountains.


Follow my blog with Bloglovin

Het begon op zaterdagochtend, in mijn bed, alleen. Schrijvend in mijn digitale dagboek, refelecterend op alle verloren liefdes en toekomstplannen na een zoveelste mislukte verliefdheid.
Ik citeer:
“En dan als een blikseminslag maak ik van binnen een stap!!!”
Op zaterdagochtend 6 juni 2015 besluit ik in de zomer van 2016 een reis naar de Rocky Mountains te maken!! Alleen of met een reisgenoot.. de tijd zal het leren. Het wordt mijn focus van schooljaar 15/16!!
Hard werken op school en elke maand sparen! Sporten voor de rug- en beenspieren, wandeltraining… rugzaktraining, op 62 kg blijven…reis uitstippelen, equipment verzamelen.. fotocursus..
Praten met mensen die daar gereisd hebben..”

Ik die nooit eerder serieus een rugzak op gehad heb, alleen van bushalte tot ingang hotel. Ik die nooit iets alleen wilde en durfde doen, want me dan een looser voelde, mislukt en niet geliefd. Ineens ging de knop om en die is niet meer teruggegaan.
“Caro Goes Unafraid” werd mijn slogan (en Instagram-naam ondertussen) naar het nummer “Walk Unafraid” van First Aid Kit uit de film Wild.

firstaidkit-walkunafraid
Ja ik heb die film gezien.
Ja het heeft me geïnspireerd.
Ja “ik wil dat ook” zat al een maand in mijn achterhoofd.
ik blèrde maandenlang dit nummer elke dag keihard mee om mezelf er vooral van te overtuigen dat Unafraid het allerbeste was!! Mijn reis was begonnen.

Citaat:
“Donderdagochtend 11-6-2015
Ik ben zo happie hier nu ….. wat een rust!
Ik heb een hele goede dag gehad gisteren en ben heeeel gelukkig geweest. Mijn eerste echte solo-wandeling gemaakt: zo’n succes.. 10 km door het Savelsbos gezworven..prachtig weer..en genoten!”
De kop was eraf. Ik had me in plaats van moederzielig alleen eigenlijk wonderbaarlijk fijn gevoeld. Wat een openbaring. Na deze eerste wandeling zijn er nog vele gevolgd.
Mét het huttentochtrugzakje op, mijn Fjalkråven 35l, ben ik de hele zomer goed doorgekomen. Mijn eerste wandelvakantie werd een groepsreis naar Ierland samen met een vriend. Een veilig begin.

Categorieën:backpacken, Canada, Canadian Rocky Mountains, solotravellingTags: , , , , , , , , , , ,

18 comments

 1. En de eerste blog is een feit. Nice! Je wordt gevolgd. Wordt vervolgd. Xmke ‘smorgensvroeg om 5;21

  Like

 2. Ik ga je volgen!!!!!

  Like

 3. Hey kanjer, ik ga je blog met alle liefde en plezier volgen. Kijk nu al uit naar je mooie verhalen en wat zullen ze anders gaan zijn dan je voorzetje hier naarmate de tijd vordert. Ik bemerk wel dat je erg hard bent voor jezelf! Vergeet je niet dat je bestemming niet de reis is maar de weg ernaartoe? en dat je daar al lang geleden mee begonnen bent? Kortom tijd te gaan genieten Caro! Alle geluk en liefde toegewenst xxx

  Like

  • Haha Carmen, ik ben niet (ge)hard 😂😂, dat vertel ik mijn fysio die mijn gestuntel begeleidt. Maak je geen zorgen, ik geniet al een jaar van alle stapjes die ik zet! Daarvoor genoot ik trouwens ook best🤔😊.
   Ik vind dit voornamelijk LEUK!!

   Like

 4. Hoi Caro, ik verheug me nu al op al je verdere verhalen. Je verhalen lezend, reis ik met je mee; met alle moeilijke momenten en in alle vreugdevolle verwonderingen.
  You can and will do this! Make it a trip of a lifetime en geniet met volle teugen! X

  Like

 5. En nog een volger! ik hoop toch niet dat je die beer tegenkomt…

  Geliked door 1 persoon

 6. Hè Caro, het is je gelukt om je blog te activeren, daar ga je veel mensen een plezier mee doen !
  Je hebt een erg leuke schrijfstijl, en dit is nog maar het begin !
  Volg je op de voet, misschien dat dat je rugzak af en toe wat lichter doet voelen…….
  GENIET !!

  Geliked door 1 persoon

 7. Allereerst bravo💪 ik bewonder enorm dat je dit gewoon doet👊 Tijdens het lezen van je blog, ‘hoor’ ik het jou zelf ‘vertellen’. Zo mooi hoe je jezelf blijft, zelfs in je schrijven. Echt gaaf Caro! Lees graag je volgende en volgende en volgende….☺Heel veel plezier en succes lieverd!🍀🌞💫😘

  Like

 8. Hey Caro,

  Leuk om te lezen. Wat een toffe uitdaging. Een droom voor velen en jij gaat het gewoon doen. Je zult de film ‘Into the wild’ ook wel kennen en de gelijknamige CD van Eddy Vedder. Geniet van de voorpret!!

  Groetjes Tom and familie

  Geliked door 1 persoon

 9. Ik volg je op de voet en zal in gedachte heel vaak bij je zijn😘 Love you💋

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: