Hoe krijg ik 100 volgers in mijn statistieken?


Leuren ga ik, je lastig vallen, aan je kop zeuren…maar dan zó, dat je denkt: Oké, ik doe mee. Doe je al mee dan probeer ik er toch een leesbaar bloggie van te maken.

Ik verkoop niks, maar wil lezers. En niet alleen stiekeme lezers, maar aantoonbare lezers. Zodat er op mijn website staat: 100 emailvolgers. De teller staat nu op 29. Omdat de meeste mensen via facebook mijn blog gepresenteerd krijgen, hoef je mij niet te volgen om het toch voorbij te zien komen en te lezen. Ik heb geen flauw idee wie mij leest.

Als je onderaan mijn blog kijkt op mijn website http://www.carodekoster.com, zie je daar een button (knop/stukje tekst) +VOLG…

Zie de foto hieronder.

Als je hier op klikt krijg je een invulveld waar je je emailadres achter kunt laten.

De volgende keer dat ik een blog post, krijg jij een mail met de directe link naar mijn nieuwste blog. Dit is een eenmalige actie natuurlijk, je bent nu immers een volger. Ik ben een blogger, jij bent mijn blogvolger.

Wat betekent dat? Hmmm, well … niet meer dan wat hierboven staat. Of jij mijn blog nu leest of niet, krijg ik niet te weten. Ik wil dat natuurlijk wel graag. Dat je het amusant vindt, of interessant, of inspirerend, grappig, mooi, spannend of vermakelijk. En dat je de volgende keer dat je een mail krijgt denkt: Ha leuk, ff snel lezen. Of: Woh leuk, ga ik vanavond ff voor zitten. Of dat je te laat op je werk komt omdat je eerst mijn blog wilde lezen. Of dat je onder een saai etentje even naar de wc moet en daar lekker gaat zitten. Of dat je naar buiten rent en schreeuwt: Caro’s blog is er!!! Ja, dat kan allemaal.

Je kunt na het lezen een reactie achterlaten of niks. Ik krijg wel es reacties (tot nu toe allemaal positief) en dat is een fijne bevestiging. Ah! Iemand heeft het gelezen!Je kunt er een heel verhaal onder schrijven, ben je zelf aan het bloggen…. kun je gratis meebloggen op mijn site.

Ik heb er geld voor over om mijn blogs met foto’s en videootjes te publiceren. Het kost geld omdat foto’s, en video’s vooral, veel ruimte op het worldwideweb innemen en ik na 50 blogs ofzo mijn gratis ruimte had opgebruikt. Ik koop nu een stukje web zodat ik door kan gaan. Volgens mij zien jullie nu ook geen advertenties meer ertussendoor vliegen.

Als ik ipv 100 volgers ineens 100.000 volgers heb, verandert dat misschien weer haha… Dit is een voorbeeld van DREAM BIG! Het is bijna de laatste quote die ik nog niet ten volle tot uitvoer heb gebracht sinds ik deze tekst ruim 5 jaar geleden op mijn muur plakte. Dus hopsa…dream er big op los in 2018!!

Ik deel mijn ervaringen graag. Ik doe graag dingen alleen, maar wil dan daarna het met heel veel mensen delen door erover te schrijven. Dat ik bewuster ben gaan fotograferen heeft hier ook mee te maken. De foto’s die ik plaats tijdens mijn reizen zijn tot nu toe vaak iphonekiekjes, achteraf post ik soms nog een fotoverslag van bewerkte foto’s met mijn systeemcamera geschoten. Leuke combi, wandelen en fotograferen!

Ik weet eigenlijk niet of je me ook weer kunt ontvolgen. Geen idee.

Ik blog nu al dik twee jaar. Mijn meer dan 50 blogs zijn allemaal terug te lezen (of zien) op mijn website. Sommige horen bij elkaar.

Ik nodig je dus bij deze uit om de volgknop te gebruiken en je emailadres achter te laten. Spánneeeend!

Categorieën:Uncategorized

3 comments

 1. Nou, Caro, als het goedis heb ik het gedaan. Heb bij de volgknop mijn e-mailadres ingevoerd..
  Mails kreeg ik sws al van je, dus ik dacht dat ik al aangemeld was voor die tijd.
  Ik ben een redelijk trouwe lezer én reageerder, volgens mij. Je schrijft dan ook leuk en ik vind het sws leuk om je te blijven volgen.
  Until we meet again!
  Jacqueline (van de feestjes en de fotografie)

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik lees je stukkies graag, maar dat weet je al. Ik wens je zoveel volgers dat je van het reizen en bloggen kunt leven!
  I dream big met jou mee, mijn zegentje 🙏🏻 heb je…..wellicht dat vele zegentjes bijelkaar je ook nog op weg helpen naar je doel. Love you! Xxx

  Geliked door 1 persoon

 3. Ah ik heb me al geabonneerd zie ik nu… Jammer in zekere zin haha 😉

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: